آموزش ساخت تصاویر و ویدیوهای سه بعدی با Google Earth Studio

آموزش ساخت تصاویر و ویدیوهای سه بعدی با Google Earth Studio
در این پست می‌خوانید:

ساخت تصاویر و کلیپهای هوایی امروزه بسیار پرطرفدار شده است. از جمله مواردی که در چند سال اخیر شاید دیده باشید تصاویر و فیلمهای هلی شاتی هستند که در موارد مختلف استفاده میشوند. اما بالتبع ساخت این گونه کلیپ ها هزینه بر و وقت گیر هستند. امروز میخواهیم قابلیتی فوق العاده از شرکت گوگل به شما معرفی کنیم که تا حدی زیادی خواهد توانست نیازهای شما را در این زمینه به خوبی برطرف کند.

Google Earth Studio چیست؟

گوگل ارث استودیو در حقیقت یک نرم افزار تحت وب میباشد که به شما این امکان را میدهد از هر نقطه بر روی زمین بتوانید ویدئو تهیه کنید.

گوگل ارث استودیو به صورت سه بعدی با امکانات پیشرفته ای تصاویر نقاط مختلف زمین را با کیفیت خوبی در اختیار شما قرار خواهد داد. شما از این امکان خواهید توانست برای ساخت تیزر، ارائه ها و… به آسانی استفاده کنید. در ادامه آموزش گوگل ارث استودیو را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

برای شروع وارد سایت گوگل ارث استودیو شوید.

  •  جهت استفاده از این سایت باید از مرورگر کروم استفاده کنید.
  • حتما با آیپی غیر ایران وارد سایت شوید وگرنه با ارور 403 روبرو خواهید شد.
  • پس از ورود نیاز خواهد تا جیمیل خود را با این سایت ست بنمایید.

پس ورود بر روی گزینه Try Earth Studio کلیک کنید.

آموزش گوگل ارث استودیو

پس کلیک بر روی گزینه فوق فرمی مانند زیر برای شما نمایش داده خواهد شد که در ادامه توضیحات مربوطه ارائه شده است.

آموزش Google earth Studio

در این بخش نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید.

در قسمت Company / Organization: نام دانشگاه یا محل کار خود را وارد نمایید.

Country/Region: ایران را انتخاب کنید.

از منوی کشویی Industry: حتما گزینه Education را انتخاب نمایید.

به گفته گوگل این قابلیت برای مواردی همچون آموزش رایگان میباشد و برای موارد کاری مانند تهیه فیلم و انیمیشن استفاده از این امکان منوط به پرداخت هزینه است.

در بخش How will you use Earth Studio?: مختصری از هدف شما از استفاده از گوگل ارث استدیو باید نوشته شود.

پس از ارسال این فرم پیامی دریافت خواهید کرد که درخواست شما توسط گوگل بررسی میشود و در صورت تایید گوگل ارث استدیو برای شما فعال خواهد شد. ممکن است تاییدیه زمانی حدود 5 ساعت طول بکشد که توسط یک ایمیل از شرکت گوگل مطلع خواهید شد.

آموزش کار با محیط Google Earth Studio :

Google_Earth_Studio

پس از ورود مجدد به Google Earth Studio صفحه فوق برای شما نمایش داده خواهد شد که در آن بوسیله :
1- Blank project:قادر خواهید بود پروژه جدیدی ایجاد بکنید.
2- Open project: برای باز کردن پروژه های از قبل ذخیره شده شما می باشد.
با باز کردن پروژه جدید صفحه جزییات کلیپ برای شما باز خواهد شد:
1- Name:نام پروژه خود را در این قسمت وارد نمایید.
2- World: از قابلیت های جذاب گوگل ارث استدیو قابلیت تماشای ماه و مریخ علاوه بر سیاره زمین نیز میباشد که در این بخش میتوانید این دو سیاره را انتخاب نمایید.
3- Dimensions: ابعاد ویدئو خود را در این بخش وارد نمایید.
duration: مدت زمان فیلم خود را در این قسمت مشخص کنید. در این بخش هم میتوانید بر اساس تعداد فریم بر ثانیه مدت زمان را انتخاب کرده و هم بر اساس ثانیه. میتوانید گزینه Frames را به زمان تغییر دهید و مدت زمان را بر حسب ثانیه یا دقیقه وارد نمایید.
Frame Rate: تعداد فریم بر ثانیه را در این بخش مشخص کنید. پیشنهاد میشود همان حالت پیشفرض یعنی 30 فریم بر ثانیه انتخاب شود.
در نهایت بر روی گزینه استارت کلیک نمایید تا ادیتور گوگل ارث استدیو برای شما اجرا شود.
Google_Earth_Studio
بخشهای مهم ادیتور ارث استدیو موارد زیر میباشد:
1- قسمت مدیریت پخش و سرعت پخش و… فیلم
2- محیط نمایش
3- شاید مهم ترین بخش ادیتور ارث استدیو باشد. اگر قبلا با نرم افزار ساخت ویدئو کار کرده باشید این بخش برای شما آشنا خواهد بود. در این قسمت قادر خواهید بود Key frame ایجاد بنمایید. بوسیله کی فریم های میتوانید هر تغییر در کلیپ خود ضبط کنید. بوسیله بخش Camera Position قادرید موقعیت دوربین را در هر لحظه تغییر دهید. پس از هر تغییر بر روی کی فریم کلیک نمایید تا موقعیت در آن لحظه ذخیره شود. Camera Position  بر اساس طول و عرض و ارتفاع جغرافیایی تعیین خواهد شد. در بخش Camera Rotationمیتوانید زاویه دوربین را در محورهای X و Y تغییر دهید.
با زدن دکمه  Add Attributes امکان اضافه کردن قابلیتهای دیگری به شما داده خواهد شد. به عنوان مثال در این بخش با زدن تیک Time of day توانایی ساخت کی فریم برای زمان های مختلف روزانه به شما داده خواهد شد.

Google Earth Studio

4- تمامی کی فریم را در زمان های مختلف در بخش 4 قابل مشاهده هستن. این بخش این قابلیت را به شما خواهد داد تا کی فریم ها در زمانهای مختلف ایجاد، حذف و یا جابجا نمایید.
5- به عنوان مثال وقتی بر روی صفحه نمایش راست کلیک کنید و Camera target (قابلیتهای پیشرفته ارث استدیو در کلیپ آموزشی توضیح داده شده اند) را انتخاب نمایید یک محیط نمایش دیگر به صفحه اضافه خواهد شد که در این بخش میتوانید تعداد این صفحات را مدیریت کنید.
6- از بخش جستجو میتوانید اسم مکان یا شهرهای مختلف را سرچ کنید تا در روی مپ برای شما نمایش داده شود.

نحوه خروجی گرفتن:

برای خروجی گرفتن از ویدئو ساخته شده از بخش Render اقدام کنید. سپس یک فایل zip در اختیار شما قرار خواهد گرفت که شامل فایلی مربوط به نرم افزار افترافکت و یک پوشه footage میباشد که تک تک فریمهای ساخته شده در قالب تصویر آماده شده است. برای تبدیل این تصاویر به ویدئو باید از نرم افزار Adobe Media Encoder استفاده نمایید.
متاسفانه قابلیت نمایش سه بعدی برای ایران فعال نمیباشد که امیدوارم در آینده برای ایران نیز با همان کیفیت سایر کشورها این قابلیت اضافه شود.
در ادامه میتوانید آموزش کامل گوگل ارث استدیو را ببینید.

تیزر رسمی گوگل ارث استودیو:

5/5 - (1 امتیاز)
دیدگاه‌ها ۱۱
ارسال دیدگاه جدید